AstroSfaturi - astrologul tău virtual

AstroSfaturi - astrologul tău virtual

AstroSfaturi, astrologul tău virtual, este un nou serviciu oferit de Cabinetul de astrologie Ascella. AstroSfaturi este o aplicație online care îți oferă un horoscop personalizat în timp real. Folosind datele tale de naștere aplicația determină influențele astrale importante și îți oferă o imagine clară a situației de la momentul respectiv. Intenția mea cu AstroSfaturi este de a vă oferi un instrument util și practic care să vă ajute să luați cele mai bune decizii!

Accesul la Astrosfaturi este gratuit. În acest moment aplicația este în perioada de teste și la final va fi lansată și versiunea contului Premium - detalii privind conturile disponibile puteți citi aici. Fiind în perioadă de testare la înregistrarea unui cont nou veți primi 30 de zile de acces Premium!

Înregistrarea în aplicație se realizează completând formularul de înscriere . După ce ați completat și validat datele contului veți primi un email de activare. Dând click pe linkul din email contul dvs va deveni activ și-l veți putea accesa din formularul de login

Te invit să citești și Informațiile Suplimentare legate de utilizarea aplicației și informațiil oferite. Aceste informații pot fi accesate și din aplicație prin intermediul Help-ului.

Fiind în perioada de testare pot apărea erori pe care ni le poți comunica folosind opțiunea Contact din aplicație. Totodată pot exista și erori de formulare la interpretări. În timp le vom corecta și îmbunătăți. 

Te invităm să te înregistrezi și să testezi aplicația AstroSfaturi

Ne poți da feedack folosind formularul de contact din aplicație sau pe pagina de Facebook Ascella.

Mulțumesc,

Dan Ciubotaru

Share this post