Horoscop zilnic personalizat - echilibrul interior

Lumea în care trăim și funcționăm este o lume a dualității. Noi suntem construiți să percepem lumea din perspectiva noțiunii de ”opoziție”. Ziua se opune nopții, caldul la rece, sus la jos etc. Fără această comparare permanenta totul ar deveni abstract iar mintea noastră nu ar putea funcționa ca în prezent. Caldul fără rece este doar o temperatură, o cifră, o valoare care există dar nu ne spune nimic.

În viața noastră de zi cu zi, această dualitate funcționează permanent. Există atât evenimente, acțiuni care ne dau energie (pozitive) cât și evenimente, acțiuni care ne iau energie (negative). Lupta permanentă pe care o ducem este de a ne menține intr-un echilibru sau să căutăm să fim pe plus. Orice lucru pe care îl facem, orice gând, orice emoție ne dă putere sau ne ia din putere.

Astrologia are capacitatea de a discerne între aceste tipuri de evenimente și conjuncturi externe. Mulți ani am căutat o formă de evaluare, de reprezentare a acestor influențe la care suntem cu toții supuși. Această analiză astrologică se dorește a fi un răspuns la această întrebare.

Acest horoscop personalizat calculează două scoruri pentru fiecare zi: unul pozitiv și unul negativ. Acest două valori indică raportul dintre acțiunile care ne iau (putere scorul negativ) și cele care ne dau putere (scorul pozitiv). Deși sunt doar două valori, analiza acestora poate deveni destul de complexă și ține de fiecare în parte să ajungă în timp să înțeleagă cum funcționează.

Practic, fiecare scor, indică nivelul sau puterea cicumstanțelor dintr-o zi (evenimente, acțiuni, tendințe etc). Valoarea pozitivă indică nivelul oportunităților de a atrage energie în viața ta. Valoarea negativă indică nivelul amenințărilor care îți pot lua din energia ta. De exemplu, o ședință tensionată, un discuție în contradictoriu, un mesaj care te supără sunt evenimente care îți iau din energie și te obosesc. Scorul negativ indică puterea, frecvența sau intensitatea pe care acestea le au pe parcursul unei zile. Evenimentele sau situațiile pozitive acționează invers, oferindu-ți energie, și sunt reprezentate de scorul pozitiv.

Comparând cele două scoruri, pozitiv și negativ, noi putem să ne dăm seama dacă pe parcursul acelei zile ne va fi ușor sau nu să ne menținem în echilibru. Dacă valoarea negativă este mai mare decât valoarea pozitivă (în termeni absoluti) atunci ne aflăm într-o zi în care tendința este de a pierde energie sau de a ne confrunta cu situații care ne dezechilibrează. Daca scorul pozitiv este mai mare atunci ne aflăm într-o zi în care mult mai ușor putem să ne încărcăm cu energie.

Atenție! Pe parcursul unei zile există tot timpul o succesiune de evenimente pozitive sau negative. Un scor cu plus nu înseamnă automat lipsa unor factori de stres. La fel un scor mai mare negativ nu înseamnă ca totul e negru și nu ne iese nimic. Este foarte importantă atitudinea noastră. Având aceste informații noi putem să ne ajustăm comportamentul și atitudinea astfel încât să ne fie bine.

Acest instrument online este gratuit și vă indică valorile pentru ultimele 10 zile, pentru cea de astăzi precum și pentru următoarele 3 zile.

Singura mențiune pe care o fac este de a ține cont ca acest raport nu arată tendințele pe termen lung și influențele majore din viața dvs. Acest raport nu indică evenimente certe ci tendințe legate de echilibrul nostru interior.

Toate bune,
Dan

Selectati data nasterii.
Ora si minutul de la nastere.
Introduceti valori de forma hh:mm unde hh este ora si are valori intre 00 si 23 iar mm sunt minutele cu valori intre 00 si 59. Exemplu 01:30 pentru ora 1:30am sau 13:30 pentru 1:30pm.
Localitatea in care v-ati nascut