Influența lui Mercur retrograd în horoscopul tău personal

Mercur intră in fază retrogradă, mers aparent înapoi, de 3 ori pe an. Acum, Mercur se va afla retrograd în Scorpion în perioada 31 Octombrie - 21 Noiembrie 2019.

Etapa cu Mercur retrograd este o perioadă de recalibrare, de revizuire a acțiunilor și intențiilor noastre din ultimele luni (de la ultima perioadă de retrogradare) și ne ajută să percepem și alte perspective ale vieții noastre din acest moment.

Este adevărat faptul că Mercur retrograd are si efecte adiționale mai putin plăcute: încurcături în tot ceea ce planificăm , comunicăm sau călătorim. Poate aduce amânări și situații neprevăzute în relațiile cu ceilalți, defecțiuni ciudate ale echipamentelor electronice si electrocasnice etc.

Se recomandă ca în aceasta perioadă a lui Mercur retrograd să evităm achiziția de noi echipamente sau alte bunuri de valoare, să evităm semnarea de noi contracte sau înțelegeri. Trebuie sa fim atenți și la ceea ce comunicăm pentru că foarte usor mesajele noastre pot fi înțelese greșit.

Am creat un raport astrologic automat care să vă indice modul în care Mercur retrograd se va manifesta în harta astrală personală. Este un instrument care să vă ajute să luați cele mai bune decizii pentru voi în aceasta perioadă.

Din serie de analize astrologice personalizate gratuite mai fac parte și Horoscop Lună Nouă, Horoscop zilnic personalizat

Toate bune!

Selectati data nasterii.
Ora si minutul de la nastere.
Introduceti valori de forma hh:mm unde hh este ora si are valori intre 00 si 23 iar mm sunt minutele cu valori intre 00 si 59. Exemplu 01:30 pentru ora 1:30am sau 13:30 pentru 1:30pm.
Localitatea in care v-ati nascut