Influența Lunii Noi din 24 Ianuarie 2020 în horoscopul tău personal

Momentele de Lună Nouă au loc o dată la 28 de zile. Ele marchează un nou ciclu Lunar și ne permite să incepem noi activități și noi proiecte.

NOU AstroSfaturi - astrologul tău virtual - încearcă gratuit noul horoscop personalizat: influențele de moment ale planetelor, lună nouă, lună plină, nivel tensiune, blocaje, instabilitate etc.

Fiecare moment de Lună Nouă are loc la un grad diferit în zodiac. Pe parcursul a 12 luni, cu unele excepții, Luna Nouă activează fiecare semn zodiacal în parte. Astfel, noi avem ocazia de a integra pe parcursul unui an calendaristic , energiile fiecărui zodii. Lucrurile diferă de la o persoană la alta, in funcție de astrograma individuală.

Am conceput acest instrument online cu scopul de a vă ajuta să identificați influența particulară a momentului de Lună Nouă. Sectorul care este activat este cel spre care ar trebui să ne concentrăm atenția în perioada următoarelor 28 de zile. El se repetă an de an, dar de fiecare dată putem acționa diferit raportat la acele teme.

Foarte importante sunt planetele din astrograma dvs activate de Luna Noua. Ele sunt evidențiate în acest raport și sunt indicate anumite cuvinte cheie precum si teme de reflectat. Daca aveti o astfel de planeta activată, influența Lunii Noi se râsfrânge pe o perioadă de aproximativ 3 ani. în perioada următoarelor săptămâni sau luni vor apare schimbări și lucrui noi în viața dvs.

A lucra cu Universul înseamnă a înțelege că toate lucrurile au mers la lor și că noi trebuie să ne racordăm la energia din jurul nostru. Sfatul meu este să căutați ca în cele 28 de zile de la această Lună Nouă să vă concentrați pe sectorul influențat în horoscopul vostru.

Toate bune!

Pentru a fi sigur(ă) că nu ratezi nici un articol abonează-te la newsletter-ul Ascella.

Pentru părinți: Profilul astrologic al copilului tău - află care îi sunt punctele forte și punctele slabe și cum poți să-l ajuți să se dezvolte armonios.

Selectati data nasterii.
Ora si minutul de la nastere.
Introduceti valori de forma hh:mm unde hh este ora si are valori intre 00 si 23 iar mm sunt minutele cu valori intre 00 si 59. Exemplu 01:30 pentru ora 1:30am sau 13:30 pentru 1:30pm.
Localitatea in care v-ati nascut