Martie 2009 - Mercur se intalneste cu Marte

Aceasta saptamana va debuta in forta si va aduce un plus de dinamism in vietile nostre. Din punct de vedere astrologic vorbim de uniunea (conjunctia) dintre Mercur si Marte la gradul 20 in Varsator si care va atinge punctul critic in data de 2 Martie in jur de ora 17:00 cand Luna le va atinge cu o cuadratura perfecta (unghi de 90 de grade) din Taur.

Hai sa analizam putin acest aspect...

Mercur simbolizeaza comunicarea, mentalul, miscarea iar Marte este un indicator al fortei , al energiei brute, al actiunii si impulsului. Cele doua impreuna indica un nivel ridicat al activitatii intelectuale si al comunicarii. Cu siguranta ca luni va fi o zi destul de agitata si putem asista la anumite conflicte verbale si discutii mai aprinse. Varsatorul aduce un plus de noutate si spontaneitate - alaturi desigur de non-conformism. Asa ca sa nu va surprinda daca anumite persoane din jurul vostru vor face sau vor spune anumite lucruri care va vor lua prin surprindere. Spiritul combativ este puternic amplificat si trebuie sa fiti atenti la ceea ce vorbiti si la ce teme abordati. Mai ales pentru cei la inceput de relatie..evitati certurile pentru ca pot duce la lucruri mai putin bune.

Pentru cei care sunt in cautare de partener(a) aceste zile sunt momente prielnice. Daca va place de cineva si nu ati avut curaj pana acum sa actionati...acum e momentul.

Totodata acest aspect vizeaza si miscarea, deplasarea. Pentru cei care au drumuri de facut le recomand mare atentie. Creste gradul de accidente pentru ca suntem predispusi la neatentie si impulsivitate.  Atentie si la tot ce tine de aparatura electronica si IT: sa nu va surprinda daca calculatorul o sa vi se blocheze mai des decat de obicei sau daca aveti probleme cu telefonul mobil sau alte echipamente electronice.

Mercur-Marte in Varsator este excelent pentru a incepe proiecte noi. Daca aveti o idee sau un plan acum este momentul in a incepe sa-l puneti in aplicare. Incepeti sa discutati despre ideile voastre - trebuie sa fiti atenti doar ca in prima faza s-ar putea sa primit mai multe critici si pareri contrare. Dar nu trebuie sa fiti dezamagiti ci sa notati toate aceste pareri si sa va ajustati strategia. Ideea este ca acum obtineti mai usor si mai rapid un feedback de la cineva.

Cei mai afectati de acest aspect vor fi persoanele nascute in a treia decada a urmatoarelor semne zodiacale: Varsator, Leu, Taur si Scorpion. In special Taurii si Scorpionii sa fie atenti pentru ca asupra lor se pot rasfrange mai mult aceste influente. Leii vor avea parte de o serie de mici dispute si certuri cu cei din jur.

Daca ne uitam la simbolul Sabian al gradului 20 din Varsator avem "O femeie dezamagita si deziluzionata". Tinand cont ca Luna va face si o un aspect stresant la Mercur/Marte trebuie sa avem grija sa ca in aceasta saptamana si in special Luni 2 Martie sa nu le dezamagim pe fetele/femeile din viata noastra: sotie, mama, colege , copii ...

Sa aveti o saptamana linistita!

Dan

PS. Daca ati trait ceva similar cu cele prezentate aici sunteti invitati sa impartasiti din experienta voastra la pagina de comentarii.

 

Share this post