AstroSfaturi - horoscop personal
Abonamente AstroSfaturi

Cont Gratuit

0 Lei

Contul Gratuit îți oferă acces la horoscopul personalizat AstroSfaturi - influențe astrologice calculate și interpretate conform astrogamei tale natale:

  • Scorurile zilei: Tensiune, Blocaj, Instabilitate - folosind algoritmi unici se calculează 3 indicatori care reflectă starea ta generală de la un anumite moment.
  • Influențe de pe parcursul zilei - modul în care te influențează mișcarea Lunii
  • Influențe pe termen scurt
  • Influențe pe termen mediu și lung
  • Fazele lunare- următoarele momente de Lună Nouă și Lună Plină și ceea ce activează în harta ta natală.
  • Domenii activate - ce sectoare ale vieții tale sunt activate în acest moment de planete

Toate aceste influențe se pot calcula pentru orice dată din trecut și pentru data curentă. Astfel poți evalua momente cheie din trecutul tău pentru a înțelege mai clar ce s-a întâmplat. Pentru momente din viitor ai nevoie de un cont Premium.

Cont Premium

250 Lei / an

Contul Premium îți oferă acces la toate informațiile contului Gratuit plus posibilitatea de a selecta date din viitor. Fiecare cont premium are o valabilitate de 1 an de zile de la momentul achiziției. În cadrul acestui interval de valabilitate ai acces la toate informațiile astrologice pe care AstroSfaturi le analizează.

În plus ai acces la secțiunea de Rapoarte Personalizate și posibilitatea de a selecta un mai multe intervale de timp: 1 zi, 1 săptămână, 1 lună. Dacă dorești horoscopul pe următoarea săptămână sau lună singur click și informația îți este afișată. Rapoartele Personalizate îți oferă acces la anumite influențe particulare care se manifestă într-o anumită perioadă - de exemplu influența lui Mercur retrograd.

Conturile Premium sunt disponibile și pot fi achiziționate. Este necesară înregistrarea prealabilă și crearea unui cont Gratuit. Detalii în secțiunea Contul Meu