AstroSfaturi - horoscop personal
Informații suplimentare


Informații generale

AstroSfaturi este o aplicație online care calculează și afișează informații astrologice personalizate. Toate informațiile analizate se efectuează pe baza astrogramei natale, calculată folosind data, ora și locul nașterii. În cazul în care nu se cunoaște ora de naștere aplicația va afișa doar acele informații care nu depinde de aceasta.

Există 2 tipuri de conturi: Gratuit și Premium. Vezi aici diferența dintre ele Detalii cont Premium

Înapoi la lista

Navigare

În cadrul aplicației se poate utiliza menul principal (stânga-sus) pentru accesarea următoarelor informații : Contul Meu (în lucru), Contact, Help (informații suplimentare) și Logout (ieșirea din aplicație).

Folosește formularul de contact pentru a ne scrie părerea ta despre aplicație, eventualele sugestii, recomandări sau erori apărute.

Informațiile astrologice oferite sunt calculate la data afișată în partea centrală de sus a aplicației. Schimbarea datei se poate realiza cu click pe data afișată. Un menu de tip calendar va fi afișat pentru a selecta o altă dată. Utilizatorii de cont Gratuit pot accesa orice dată din trecut și data curentă iar cei cu cont Premium pot accesa și date din viitor până la data expirării abonamentului.

Clienții premium pot selecta numărul de zile pentru care doresc analiza - opțiune 1, 7 sau 14 zile.

Înapoi la lista

Scoruri calculate

În cadrul aplicației se calculează 3 scoruri: Tensiune, Blocaje și Instabilitate. Pentru fiecare dintre ele se afișează 2 valori: prima valoare reprezintă scorul pentru data afisată iar a doua reprezinta media ultimilor 2 săptămâni. De exemplu pentru 33/40 , 33 reprezintă scorul actual iar 40 media ultimilor 2 săptămâni. Dând click pe fiecare dintre scoruri veți obține un istoric detaliat al evoluției scorului respectiv iar pentru clienții Premium și o prognoză pentru următoarele 7 zile.

Aceste valori se calculează ținând cont de o serie de aspecte astrologice raportate la astrograma ta. Minimul unui scor poate fi 0 (zero) iar maximul poate atinge și valoarea de 100. Este important să luăm în calcul atât valoare absolută cât și valoarea raportată la medie.

Tensiune
Acest scor indică nivelul de tensiune care se manifestă în viața ta. El indică nivelul de energie de care dispui la un moment dat. O valoare mică, sub 30 indică faptul că nivelul de tensiune în viața ta este mult mai redus. Nu înseamnă automat lipsă de energie ci mai degrabă o lipsă de motivație, de agitație. Un scor mare, peste 70, ar indica o perioadă destul de agitată și cu multe provocări din exterior. Nu se traduce ca fiind negativă ci doar mult mai energică și mai dinamică.

Un scor sub nivelul mediu (prima valoare mai mică decât a doua) indică faptul că nivelul actual de tensiune este sub media ultimilor 2 săptămâni. Este important de urmărit când apar variații mari între scorul zilei și medie pentru că indică zile în care lucrurile se pot calma sau agita brusc.

Blocaje
Acest scor indică gradul de adversitate cu care te confrunți. Cu cât scorul este mai mare cu atât vei întâmpina mai multe blocaje și constrângeri. Acest scor arată cât de ușor sau cât de greu îți ies lucrurile în ziua respectivă. Un scor mic, spre 0 , indică o șansă mai mare ca lucrurile să-ți iasă așa cum îți dorești. Un scor mai mare, peste 60, indică faptul că te confrunți cu tot felul de limitări și e nevoie de mai multă răbdare pentru a duce lucrurile până la capăt.

Instabilitate
Acest scor indică gradul de instabilitate și fluctuație din viața ta. Cu cât scorul este mai mare cu atât lucrurile vor tinde să iasă altfel decât de aștepți. Surprizele, fie ele fericită sau nu, pot apare mult mai des la un scor ridicat. Un scor redus creste gradul de stabilitate și predictibilitate iar rezultatul este conform așteptărilor.

Risc probleme sănătate
Risc probleme sănătate- acest indicator ne arată care este riscul apariției unor probleme de sănătate în perioada respectivă. Cu cât valoarea este mai mare cu atât riscul de a ne dezechilibra la nivel fizic, emoțional sau mental este mai ridicat. Valoarea minimă este 0 și indică faptul că nu există un risc de îmbolnăvire în perioada respectivă. Valorile peste 10 sunt cele care indică un nivel scăzut al imunității și/sau o probabilitate ridicată de apariție a unor situații problematice. Valorile maxime pot depăși valoarea de 20 unități - în aceste situații este indicată o mai mare atenție. La un scor ridicat - peste valoarea 10 - ar fi bine să fiți mai atenți la sănătatea noastră și să evitați riscurile inutile. Atenție: acest indicat arată o predispoziție care se poate manifesta sau nu! Nu reprezintă un lucru cert. Contează foarte mult și reacția noastră și modul în care acționăm în perioada respectivă. Este importantă și vârsta și starea generală de sănătate. Pentru calculul corect al acestui indicator este necesară o oră de naștere cât mai exactă.

Înapoi la lista

Nivel importanță a unei influențe active

Nivelul de importanță reprezintă puterea pe care o are o anumită influență la un moment dat. Acest nivel are valori cuprinse între 1 și 5 și este reprezentat grafic. Influențele cu valorile cele mai mari sunt cele mai active și mai importante în acel moment. Aceeași influență astrologică își modifică importanța în timp. Astăzi poate avea un scor de 4 de exemplu iar mâine de 2. Sau invers.

Înapoi la lista

Influențe termen scurt

În cadrul acestei secțiuni vor fi afișate acele influențe astrologice care sunt active doar pentru câteva zile. Influența lor este limitată și nu modifică trendul general indicat de influențele pe termen mediu și lung. Totodată ele pot declanșa o serie de evenimente dacă se corelează cu celelalte influențe amintite mai sus.

Pentru fiecare element care te influențează se afișează descrierea, nivelul de importanță și un cod astrologic - acest reprezintă doar un punct de referință intern. Puteți accesa mai multe informații dând click pe acest cod ( ex. Sun.square.Pluto). O fereastră nouă se va afișa cu următoare informații: perioadă activă a influenței, maxima (datele la care influența este cea mai activă), descrierea și istoricul influenței.

Astrologic aici sunt incluse următoarele tranzite: Soare, Mercur, Venus și Marte.

Înapoi la lista

Influențe termen mediu și lung

În cadrul acestei secțiuni vor fi afișate acele influențe astrologice care sunt pe o perioadă mai lungă - de la câteva săptămâni până la 2 ani. Influența lor este importată pentru că ele indică trendul general și temele importante din viața ta. În general cu cât influența are o durată mai mare cu atât va produce efecte mai clare.

Pentru fiecare element care te influențează se afisează o scurtă descriere, nivelul de importanță și un cod astrologic - acest reprezintă doar un punct de referință intern. Puteți accesa mai multe informații dând click pe acest cod ( ex. Sun.square.Pluto). O fereastră nouă se va afișa cu următoare informații: perioadă activă a influenței, maxima (datele la care influența este cea mai activă), descrierea completă și istoricul influenței.

Cu cât există mai multe influențe active la un moment dat cu atât mai complexe devine situația. Este important să corelezi informațiile oferite și să observi care sunt temele comune sau cum se pot combina între ele. Informațiile aparent contradictorii indică momente diferite în timp în care acele influențe se pot manifesta pe perioada indicată. De exemplu dacă influența A indică un risc iar influența B o oportunitate înseamnă că cele 2 situații le vei trăi la momente diferite și pot fi chiar în domenii diferite ale vieții tale.

Astrologic aici sunt incluse următoarele tranzite: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto.

Înapoi la lista

Influențe pe parcursul zilei

În cadrul acestei secțiuni vor fi afișate influențele Lunare raportate la astrograma ta natală. Luna face un tur complet al zodiacului în aproximativ 28 de zile și interacționează cu fiecare element din harta natală. Efectele Lunii sunt de aproximativ 2-3 ore și pot indica anumite vârfuri de energie și tensiune sau anumite momente favorabile. Ele nuanțează influențele pe termen scurt, mediu și lung.

Înapoi la lista

Rapoarte personalizate

Rapoartele personalizate sunt disponibile doar pentru clienții Premium. Aceste rapoarte sunt predefinite și conțin informații legate de un anumite aspect astrologic manifestat la o anumită perioadă. Exemple de rapoarte personalizate: Jupiter în Capricorn, Mercur retrograd în următoarea perioadă etc.

Înapoi la lista

Faze Lunare

În această secțiune sunt afișate următoarele moment de Lună Nouă respectiv Lună Plină. La click pe Lună Nouă sau Luna Plină se va afișa o nouă fereastră cu informații suplimentare: sectorul activat (ce domenii ale vieții tale vor fi influențate) și influențele asupra planetelor.

Înapoi la lista

Domenii activate

În această secțiune vor fi afișate pozițiile planetelor principale raportate la sectoarele din astrograma ta natală. Fiecare planetă are traversează la un moment dat un astfel de sector, de casă astrologică generând o serie de influențe, de plusuri și minusuri. Pentru clienții Premiul se afișează și data până la care planeta respectivă se află în acel sector.

Dacă se dă click pe link, pe una din planete, se va deschide o nouă fereastră în care vor apare informații detaliate legate de perioada respectivă, ce îți este benefic și ce nu.

Înapoi la lista

Planetele acum

În această secțiune se prezint o listă cu pozițiile planetelor la momentul datei selectate. Nu sunt interpretări și informații suplimentare afișate.

Înapoi la lista

Istoric versiuni și modificări

La momentul actual aplicația AstroSfaturi se află în perioada de testare. Contul Premium nu este încă disponibil pentru a fi achiziționat.

Actualizări:

Înapoi la lista